Sinds 1989 bekend in Arnhem, Nijmegen en omstreken

Franchise

Banenplan

Rijles geven en werken bij Verkeersschool Hans Joosten

Verkeersschool Hans Joosten is continu op zoek naar gemotiveerde mensen welke het als een uitdaging zien in een professionele omgeving te werken met ervaren en gemotiveerde collega’s. Je bent dan als instructeur werkzaam rondom Arnhem, Ede, Veenendaal, Nijmegen Doetinchem Tiel en Winterswijk.

Franchise rij-instructeur (m/v) fulltime of part-time Hans Joosten zoekt met spoed rijinstructeurs regio Arnhem/Nijmegen.

Functie omschrijving:

De rij-instructeur heeft de volledige verantwoording voor zijn leerlingen en begeleidt ze van de start van de opleiding tot aan het examen in zowel opleiding als ook aanverwante zaken. Hij/zij krijgt hierbij ondersteuning vanuit het management. Verkeersschool Hans Joosten geeft rijles voor de personenauto categorie B en voor de aanhangwagen categorie BE. Ook versnelde rijopleidingen, spoedopleidingen.

Wat vragen wij van u:

  1. U bent in het bezit van een geldig instructiebewijs c.q. certificaat;
  2. U beschikt over goede contactuele eigenschappen;
  3. U heeft een representatieve uitstraling;
  4. U bent beschikbaar op vaste tijden en dagen.

Heeft u interesse? Dan kunt u reageren via email, per telefoon of schriftelijk.

Waarom Hans Joosten?

Autorijschool Hans Joosten heeft 29 jaar lang ervaring in het geven van rijles in de regio Arnhem, Nijmegen, Doetinchem, Tiel en Winterswijk. Heeft u nog vragen? U kunt ons tijdens onze kantoortijden altijd bereiken.