Sinds 1989 bekend in Arnhem, Nijmegen en omstreken

Over ons

Al sinds 1989 actief!

Verkeersschool voor Auto-B, BE aanhanger, 2ToDrive en spoedlessen
Neem contact met ons op
Over ons in het kort
Verkeersschool Hans Joosten al sinds jaar en dag een begrip
Rijles geven en kwaliteit staan in een hoog vaandel bij ons. In de 29 jaar dat wij al rijles geven weten wij waar over we praten.
0%
Betrouwbaarheid
0%
Ervaring
0%
Veiligheid
Hans Joosten

Over ons

Verkeersschool Hans Joosten is aangesloten bij stichting rijschool belang (SRB) en hanteert hun voorwaarden en heeft een goed slagingspercentage. Hans Joosten is een franchise organisatie, de instructeurs zijn zelfstandige ondernemers die gebruik maken van de goede naam van Verkeersschool Hans Joosten die in 29 jaar is opgebouwd, dus wij werken met 8 goed gemotiveerde rij-instructeurs die maar een doel hebben: Jou zo snel mogelijk naar het B rijbewijs brengen.

Een rijbewijs halen is een kostbare zaak maar bij Verkeersschool Hans Joosten blijft het betaalbaar. Dit is het adres om goedkoop rijles te nemen voor je personenauto B of rijden met een aanhangwagen, het BE-rijbewijs. Wij hebben nog steeds lessen van 60 minuten, dus ook echt 60 minuten !!! Ook heb je nog steeds bij ons een gratis proefles, herexamen of tussentijdse toets bij het afsluiten van een pakket (het is of een herexamen of een tussentijdse toets).

“Rijles geven en kwaliteit staan in een hoog vaandel bij ons !!!
In de 29 jaar dat wij al rijles geven weten wij waar over we praten.”

Bij onze rijschool word gebruik gemaakt van een persoonlijk rijles rapport waarop al uw vorderingen worden geregistreerd. Dit is zodat u zelf het verloop en het resultaat op weg naar uw rijexamen kunt controleren. Een uitgekiend lesplan staat garant voor een didactisch verantwoorde rijles, er word rijles gegeven op jou eigen tempo. En als je de eerste keer niet slaagt krijg je gratis nog een tweede rijexamen van ons (als je niet gekozen hebt voor de tussentijdse toets).

Rijles word gegeven in verschillende merken en typen auto’s:

  • Toyota aygo
  • Volkswagen golf 7
  • Volkswagen polo
  • Ford fiesta
  • Mercedes A en C klasse

Jou rij-instructeur of rij-instructrice haalt je in principe thuis op, wil je ergens anders opgehaald worden b.v. op school, werkadres, bij vriend of vriendin kan dit allemaal in overleg. Als je een rijlespakket neemt is het goed om te weten hoeveel rijlessen je per week wilt nemen, kun je overdag, in de avond of op zaterdag? Wij weten dan het beste bij wie wij je in kunnen delen om jou naar je rijexamen te leiden. Je rijles is altijd bij dezelfde instructeur of instructrice. Daarom kun je eerst een proefles nemen, mocht je daarna liever een andere rij-instructeur voor je rijles hebben geef dit dan even door.

“Wij staan al 29 jaar voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service”