Sinds 1989 bekend in Arnhem, Nijmegen en omstreken

Rijlessen

Rijlessen en pakketten

Of je nu een losse les(sen) wilt, compleet pakket of een combinatie van, dit is allemaal mogelijk. Elk pakket is ook bij ons altijd voorzien van een praktijkexamen en een herexamen.

Gratis rijles

Neem je een proefles van € 42,00 en je sluit daarna een lespakket af dan word de € 42,00 verrekend met je pakket. Neem je de eerste vijf lessen voor € 120,00 dan is de voorwaarden dat je daarna een lespakket afsluit.

Ben je leerling bij onze rijschool en heb je een autorijles pakket? Dan krijg je een gratis rijles als je een nieuwe leerling aanbrengt. Deze actie is uitsluitend geldig met de kaart die je van de rij-instructeur ontvangt. Je vult de kaart in met de nieuwe leerling en vervolgens lever je deze weer af bij je rij-instructeur. Zo krijg je gratis en voor niets les en ervaring voor het behalen van jou rijbewijs!

BE Aanhanger

BE-aanhanger rijbewijs halen in een dag voor maar € 460,00.
Mercedes C180 automaat.
Onze slagingspercentage is 90%.
Een intake is niet verplicht bij ons.

2ToDrive

Vanaf 16 jaar, kun je examen doen bij het CBR voor auto theorie. Ben je 16,5 jaar, dan kan je beginnen met rijlessen, vanaf 17 jaar mag je rijexamen doen. Heb je je rijexamen gehaald, dan moet je onder begeleiding auto rijden. Hiervoor moet je wel een begeleiding’s pas aanvragen. Het is wel verstandig dit al een maand van te voren te doen voor je rijexamen, deze pas moet je bij het gemeentehuis laten zien wanneer je het rijbewijs gaat aan vragen.

Spoedopleidingen

Met spoed autorijles en B en BE-Rijbewijs, aanhangwagen € 460,00. Nu actie de eerste vijf rijlessen voor het auto rijbewijs € 120,00, zie voorwaarden. Onze rijschool geeft u met spoed rijles en u betaald niets meer! Wij zijn de specialist in verkorte rijopleidingen.