Sinds 1989 bekend in Arnhem, Nijmegen en omstreken

BE Aanhanger

Je aanhanger rijbewijs halen in een dag, nog datums beschikbaar slagen kans bij ons 90%. intake bij ons niet verplicht. Met het nieuwe BE-rijbewijs mag je een aanhanger trekken tot 3500 kg, het totale gewicht van de auto en aanhangwagen is dan maximaal 7000 kg. Aanhangwagen rijden, goedkoop BE-rijbewijs, in 1 dag halen kan. Verkeersschool Hans joosten heeft 29 jaar ervaring in goedkope rijlessen en BE-rijles in Arnhem, Nijmegen en omstreken. Bij Verkeersschool Hans Joosten is een spoedcursus BE-rijbewijs, voor de aanhangwagen in 1 dag te halen, u kunt ook een intake doen.

Deze BE-rijles word gegeven in een Mercedes C 180  automaat  In overleg met u wordt er een datum en tijdstip vastgesteld, vaak kan dat al binnen de 10 dagen, door de vele opleidingen die wij per jaar doen is er veel ervaring ons slaging’s percentage ligt dan ook rond de 90% voor de BE opleiding. Wanneer je deelneemt aan het rijexamen voor uw BE-rijbewijs (aanhangwagen) moet je de volgende documenten overhandigen:

  1. De geneeskundige verklaring
  2. Nederlands rijbewijs, moet geldig zijn

Bij het rijexamen van de categorie E bij B  Op de dag van uw rijles BE komt u op het afgesproken tijdstip bij de rijschool voor uw BE-rijles en zal in de middag uw BE rijexamen plaatsvinden.

AANHANGER RIJBEWIJS, MET SPOED EN GOEDKOOP € 460,00 EURO, IN Mercedes C 180 Automaat.

De Uitslag

Direct na afloop vertelt de examinator in het examencentrum de uitslag. Als je bent geslaagd voor het BE rijbewijs, wordt de Verklaring van rijvaardigheid en de Verklaring van geschiktheid geregistreerd bij het RDW. Ben je gezakt, dan licht de examinator toe welke onderdelen onvoldoende waren. Het uitslagformulier met deze punten kan je instructeur achteraf voor je uitdraaien. Het is verstandig deze punten te bespreken met je instructeur in verband met vervolglessen.

Geslaagd?

Ben je geslaagd dan kun je van af de volgende dag naar het gemeentehuis, je hebt dan theoretische gezien drie jaar de tijd ,om je nieuwe rijbewijs op te halen. Vervolgens kun je, tegen overleg oude rijbewijs en een pasfoto het nieuwe rijbewijs aanvragen. Ons slagingspercentage voor BE ligt rond de 95% voor deze categorie.

Dagopleiding

  • BE-rijles inclusief het rijexamen
  • Kosten € 460,00  inclusief BTW, exclusief de  geneeskundige verklaring afgeven online mijncbr.nl
  • Kosten losse BE-rijles € 60,00
  • Kosten examen voor BE- Rijbewijs € 262,00
  • Ook voor bedrijven