Sinds 1989 bekend in Arnhem, Nijmegen en omstreken

Theoriecursus Arnhem

Theoriecursus-arnhem-auto-motor

Theoriecursus Arnhem Auto

In samenwerking met Auto Theorie Kronenburg
Door deze theoriecursus (Arnhem) word je in twee dagen tijd, door ervaren rijinstructeurs en oefentoetsen, uitgebreid voorbereid op het auto theorie-examen van het CBR.

Het voordeel van de tweedaagse cursus: jij bepaalt je eigen leertempo. Wil je de twee lessen in één week volgen of wil je toch liever na de eerste les de theorie verder bestuderen en de tweede les drie weken later volgen? Allebei kan, want de theoriecursus, georganiseerd in Arnhem, is zo gepland dat jij zelf de lessen inplant.

Tijdens de theoriecursus word je examen gericht getraind, op basis van de drie hoofdonderdelen uit het theorie-examen. Het CBR heeft het auto theorie-examen ingedeeld in de volgende drie categorieën:

  • Gevaarherkenning – herkennen van gevaar en hoe te handelen.
  • Kennis – verkeersregels en feiten benoemen.
  • Inzicht –hanteren van de regels en beslissingen nemen.

De theorie uitleg over deze onderdelen worden tijdens de theoriecursus getoetst door het maken van oefentoetsen. Deze vragen zijn vergelijkbaar met die van het CBR-examen. Zie hier een paar voorbeelden van het CBR.

De theoriecursus is nu te volgen voor €90,-.

Nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Theoriecursus Arnhem Motor

In samenwerking met Falcon rijschool
Wij stomen je in twee dagen klaar voor je motortheorie-examen. Op de eerste dag volg je het eerste deel van de theoriecursus. Op de tweede dag in de ochtend volg je onze tweede deel van de cursus, waarna je direct en goed voorbereid naar je theorie-examen gaat.

Uit onze ervaring blijkt dat een 1-daagse theoriecursus niet voldoende is. Slaag je niet, geen reden voor paniek: de volgende cursus is dan €50,- inclusief theorie-examen. Leren en slagen voor je motortheorie was nog nooit zo makkelijk!

Met ons hoogwaardige lesmateriaal nemen we alle onderdelen voor de motortheorie uitvoerig door. Hiermee vergroot je je kans van slagen maar nog belangrijker: neem je tijdens je rijlessen zelf vertrouwd deel aan het verkeer.

De theoriecursus is nu te volgen voor €117,-.

Nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

90
  • Cursus in 2 dagdelen
  • 2x 4 uur les
  • Inclusief oefentoetsen
117
  • Cursus in 2 dagdelen
  • Niet geslaagd? De volgende cursus €50,-
Theoriecursus-arnhem