Sinds 1989 bekend in Arnhem, Nijmegen en omstreken

Theoriecursus Arnhem

Theoriecursus-arnhem-auto-motor

2-Daagse Theoriecursus Arnhem Auto

In samenwerking met Auto Theorie Kronenburg: 2-daagse theoriecursus Arnhem
Door deze 2-daagse theoriecursus (Arnhem) word je door ervaren rijinstructeurs en het maken van oefentoetsen, uitgebreid voorbereid op het auto theorie-examen van het CBR.

Het voordeel van de 2-daagse theoriecursus: jij bepaalt je eigen leertempo. Wil je de twee lessen in één week volgen of  toch liever na de eerste les de theorie verder thuis bestuderen en de tweede les drie weken later volgen? Allebei kan, want de auto theoriecursus Arnhem is zo gepland dat jij zelf de lessen inplant.

Tijdens de auto theoriecursus Arnhem word je examen gericht getraind, op basis van de drie hoofdonderdelen uit het theorie-examen. Het CBR heeft het auto theorie-examen ingedeeld in de volgende drie categorieën:

  • Gevaarherkenning – herkennen van gevaar en hoe te handelen.
  • Kennis – verkeersregels en feiten benoemen.
  • Inzicht –hanteren van de regels en beslissingen nemen.

De theorie uitleg over deze onderdelen worden tijdens de theoriecursus getoetst door het maken van oefentoetsen. Deze vragen zijn vergelijkbaar met die van het CBR-examen. Zie hier een paar voorbeelden van het CBR.

De auto theoriecursus Arnhem  is nu te volgen voor €90,-.

Inschrijven theorie-examen Arnhem
Van plan om op korte termijn het theorie-examen in Arnhem af te leggen? Klik hier
om jouw auto theorie-examen alvast aan te vragen.

Het theorie-examen leg je af bij het CBR in Arnhem. Bekijk onze CBR-pagina voor meer informatie.

Nog vragen over de auto theoriecursus of het auto theorie-examen in Arnhem van het CBR? Neem dan gerust contact met ons op.

Motor Theorie Cursus Arnhem

In samenwerking met Falcon rijschool: motor theorie Arnhem
Wij stomen je in twee dagen klaar voor je motortheorie-examen. Op de eerste dag volg je het eerste deel van de theoriecursus. Op de tweede dag in de ochtend volg je onze tweede deel van de cursus, waarna je direct en goed voorbereid naar je theorie-examen gaat.

Uit onze ervaring blijkt dat een dagcursus motortheorie niet voldoende is. Slaag je niet, geen reden voor paniek: de volgende cursus is dan €50,- inclusief theorie-examen. Leren en slagen voor je motortheorie was nog nooit zo makkelijk!

Met ons hoogwaardige lesmateriaal nemen we alle onderdelen voor de motortheorie uitvoerig door. Hiermee vergroot je je kans van slagen maar nog belangrijker: neem je tijdens je rijlessen zelf vertrouwd deel aan het verkeer.

De theoriecursus: motortheorie Arnhem is nu te volgen voor €117,-.

Nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

90
  • Cursus in 2 dagdelen
  • 2x 4 uur les
  • Inclusief oefentoetsen
117
  • Cursus in 2 dagdelen
  • Niet geslaagd? De volgende cursus €50,-
Theoriecursus-arnhem