Sinds 1989 bekend in Arnhem, Nijmegen en omstreken

Theoriecursus Arnhem

Theoriecursus-arnhem-auto-motor

2-Daagse Theoriecursus Arnhem Auto

In samenwerking met Theoriecentrum Arnhem: 2-daagse theoriecursus Arnhem
Tijdens deze 2-daagse theoriecursus (Arnhem) word je met behulp van ervaren rijinstructeurs en het maken van oefentoetsen, uitgebreid voorbereid op het auto theorie-examen van het CBR.

Het voordeel van de 2-daagse theoriecursus: grotere kans om je theorie te halen. Wij kiezen voor de 2×4 methode, dit houdt in dat de theoriecursus verdeeld is over 2-dagdelen. Per dag krijg je 4 uur les, omdat deze manier van leren effectiever en efficiënter is. De kans dat je slaagt voor het examen wordt op deze manier vergroot. Lukt het de eerste keer niet om te slagen voor je theorie? Geen zorgen, je mag de cursus gratis opnieuw volgen.

Inhoud theoriecursus
Tijdens de auto theoriecursus Arnhem word je examen gericht getraind, op basis van de drie hoofdonderdelen uit het theorie-examen. Het CBR heeft het auto theorie-examen ingedeeld in de volgende drie categorieën:

  • Gevaarherkenning – herkennen van gevaar en hoe te handelen.
  • Kennis – verkeersregels en feiten benoemen.
  • Inzicht –hanteren van de regels en beslissingen nemen.

De theorie uitleg over deze onderdelen wordt tijdens de theoriecursus getoetst door het maken van een oefentoets op de tweede cursusdag. Deze vragen zijn vergelijkbaar met die van het CBR-examen. Zie hier een paar voorbeelden van het CBR.

Cursusprijs
De auto theoriecursus Arnhem  is nu te volgen voor €80,-.

Het theorie-examen leg je af bij het CBR in Arnhem. Bekijk onze CBR-pagina voor meer informatie. Nog vragen over de auto theoriecursus of het auto theorie-examen van het CBR? Neem dan gerust contact met ons op.

60
  • Cursus de gehele dag
  • 8 uur les (tijd voor pauze)
Theoriecursus-arnhem