Sinds 1989 bekend in Arnhem, Nijmegen en omstreken

BE Aanhanger rijles

Informatie
Met het nieuwe BE-rijbewijs mag je een aanhanger trekken tot 3500 kg, het totale gewicht van de auto en aanhangwagen is dan maximaal 7000 kg.

Verkeersschool Hans Joosten heeft 30 jaar ervaring in goedkope BE-rijlessen in Arnhem, Nijmegen en omstreken. Bij Verkeersschool Hans Joosten is een spoedcursus BE-rijbewijs mogelijk binnen 1 dag, los verspreiden van de lessen is ook mogelijk. Intake niet verplicht.

Deze BE-rijles word gegeven in een Mercedes C 180 automaat. In overleg wordt er een datum en tijdstip vastgesteld, vaak kan dat al binnen 14 dagen. Door de vele aanhanger opleidingen die wij per jaar doen is er veel ervaring  in ons slagingspercentage, dit  ligt dan ook rond de 90% voor de BE opleiding. Wanneer je deelneemt aan het rijexamen voor uw BE-rijbewijs (aanhangwagen) moet je de volgende documenten overhandigen:

1. De geneeskundige verklaring.
Meer info op: CBR.nl
2. Nederlands rijbewijs, moet geldig zijn.

Bij het afnemen van rijles met een aanhanger (BE) komt u op het afgesproken tijdstip bij de locatie waar de combinatie klaar staat. Ook de dagopleiding werkt hetzelfde en zal in de middag het BE rijexamen plaatsvinden.

De Uitslag
Direct na afloop vertelt de examinator in het examencentrum de uitslag. Als je bent geslaagd voor het BE rijbewijs, wordt de Verklaring van rijvaardigheid en de Verklaring van geschiktheid geregistreerd bij het RDW. Ben je gezakt, dan licht de examinator toe welke onderdelen onvoldoende waren. Het uitslagformulier met deze punten kan je instructeur achteraf voor je uitdraaien. Het is verstandig deze punten te bespreken met je instructeur in verband met vervolglessen.

Geslaagd?
Ben je geslaagd dan kun je van af de volgende dag naar het gemeentehuis, je hebt dan theoretisch gezien drie jaar de tijd om je nieuwe rijbewijs op te halen. Vervolgens kun je in overleg met het oude rijbewijs en een pasfoto het nieuwe rijbewijs aanvragen.

Bedrijven
Ook bedrijven zijn bij ons aan het juiste adres om het Be rijbewijs te kunnen behalen, zowel voor werknemers als werkgevers. Mocht er sprake zijn van meerdere personen voor het BE rijbewijs neem dan contact met ons op over een eventuele tegemoetkoming en vraag naar de mogelijkheden.

De dagopleiding of losse lessen zijn inclusief btw

Prijzen

460
  • BE-rijles inclusief het rijexamen
  • Kosten € 460,00 inclusief BTW, 4 uur rijles, exclusief de geneeskundige verklaring afgeven online mijncbr.nl
  • Kosten losse BE-rijles € 60,00
  • Kosten examen voor BE-Rijbewijs € 260,00

Spoedopleidingen

Met spoed je rijbewijs halen voor een van de categorieën: Auto, Aanhanger, Bromfiets en Motor. Onze rijschool geeft u met spoed rijles en u betaald niets meer, wij zijn de specialist in verkorte rij-opleidingen!