Sinds 1989 bekend in Arnhem, Nijmegen en omstreken

Over ons

30 jaar ervaring

Al sinds 1989 actief

De verkeersschool voor Auto, Aanhanger, Bromfiets en Motor. Rijles vanaf 16 jaar, Spoedopleidingen en Opfris lessen.
Neem contact met ons op
Over ons in het kort
Verkeersschool Hans Joosten al sinds jaar en dag een begrip
Rijles geven en kwaliteit staan in een hoog vaandel bij ons. In de 30 jaar dat wij al rijles geven weten wij waar over we praten.
0%
Betrouwbaarheid
0%
Ervaring
0%
Veiligheid
Hans Joosten

Over ons

Verkeersschool Hans Joosten is aangesloten bij stichting rijschool belang (SRB) en hanteert hun voorwaarden en heeft een goed slagingspercentage. Hans Joosten is een franchise organisatie, de instructeurs zijn zelfstandige ondernemers die gebruik maken van de goede naam van Verkeersschool Hans Joosten die in 30 jaar is opgebouwd, dus wij werken met 9 gemotiveerde rij-instructeurs die maar een doel hebben: Jou zo snel mogelijk naar het rijbewijs brengen. Een rijbewijs halen is een kostbare zaak maar bij Verkeersschool Hans Joosten blijft het betaalbaar. Dit is het adres om goed en tegen een scherpe prijs rijlessen te nemen voor de auto, aanhanger, bromfiets en motor.

“Rijles geven en kwaliteit staan in een hoog vaandel bij ons !!!
In de 30 jaar dat wij al rijles geven weten wij waar over we praten.”

Bij onze rijschool word gebruik gemaakt van een persoonlijk rijles rapport waarop al uw vorderingen worden geregistreerd. Dit is zodat u zelf het verloop en het resultaat op weg naar uw rijexamen kunt controleren. Een uitgekiend lesplan staat garant voor een didactisch verantwoorde rijles, er word rijles gegeven op jou eigen tempo. Ook is er een mogelijkheid om te kijken waar je tussen door staat in je rij-opleiding, hiervoor kan je gebruik maken van een tussentijdse toets en word afgelegd bij het CBR. Deze kan voordelig aan je pakket aangevuld worden, dit is niet verplicht.

Rijles word gegeven in verschillende merken en typen auto’s:

Toyota Aygo, Volkswagen Golf 7, Volkswagen Polo, Ford Fiesta, Mercedes A en C klasse

Jou rij-instructeur of rij-instructrice haalt je in principe thuis op, wil je ergens anders opgehaald worden b.v. op school, werkadres, bij vriend of vriendin kan dit allemaal in overleg. Als je een rijlespakket neemt is het goed om te weten hoeveel rijlessen je per week wilt nemen, kun je overdag, in de avond of op zaterdag? Wij weten dan het beste bij wie wij je in kunnen delen om jou naar je rijexamen te leiden. Je rijles is altijd bij dezelfde instructeur of instructrice. Daarom kun je eerst een proefles nemen, mocht je daarna liever een andere rij-instructeur voor je rijles hebben geef dit dan even door. Voor rijles met aanhanger, bromfiets of motor moet er naar de bestemming van onze les voertuigen gekomen worden, dus dan word je niet thuis of ergens anders opgehaald zoals bij de auto rijlessen.

“Wij staan al 30 jaar voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service”

Hans Joosten

In de media

Ik merk gewoon dat ik niet zijn ‘zoveelste’ leerling ben en dat hij echt de tijd voor me neemt. Ik heb wat langer les gehad omdat hij er zeker van wilde zijn dat ik mijn rijbewijs in één keer zou halen. Met sommige dingen had ik gewoon nog moeite en daar heeft hij dan extra aandacht aan besteed.” Ook de prijzen zijn scherp volgens veel geslaagden.

Recensies

Lees de ervaringen van onze leerlingen