Sinds 1989 bekend in Arnhem, Nijmegen en omstreken

Scooter rijbewijs

Wil jij  je scooter rijbewijs in 1 dag halen?

Om je scooter rijbewijs te halen dien je eerst het theorie examen te halen bij het CBR in Arnhem. Voor je theoriecertificaat moet je minstens 15,5 jaar oud zijn. Zodra je 16 bent mag je beginnen met rijlessen en het praktijkexamen afleggen.

De eerste stap die jij moet zetten is het leren van de theorie, zodat jij na het halen van je theorie examen veilig aan de praktijklessen begint. Je kunt al meteen aan de slag met een E-learning systeem (iTheorie) op je telefoon of tablet. Wanneer het jouw het beste uitkomt. iTheorie neemt je stap voor stap mee in de theorie. Indien je alle hoofdstukken hebt gevolgd kun je theorie-examens oefenen conform de eisen van het CBR. Wil je meer weten over iTheorie, klik dan hier. Wij bieden één scooter rijbewijs pakket aan inclusief theorie en praktijk examen (dit geldt een aanmelding voor 2 personen).

Theorie behaald? Dan is het tijd om je scooter- / brommerrijbewijs te halen! 
Na het behalen van je theorie kun je direct contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak voor de praktijkles. Wij plannen meteen een praktijkexamen voor je in zodat je zo snel mogelijk zelfstandig de weg op kan gaan met jouw scooter of brommer. De bromfietsrijles wordt zo gepland dat je dezelfde dag kunt afsluiten met het praktijkexamen.

Wij streven ernaar om het brommerrijbewijs binnen 1 dag te behalen! Hieronder vind jij de scooter rijbewijs kosten terug in pakketten die wij aanbieden en de losse tarieven wij vragen

300
  • 4 Rijlessen van 60 minuten
  • Praktijkexamen
370
  • 6 Rijlessen van 60 minuten
  • Praktijkexamen
  • Rijles van 60 minuten €35,-
  • Praktijkexamen €235,-