Sinds 1989 bekend in Arnhem, Nijmegen en omstreken

Categorieën en prijzen

Auto rijles & prijzen

Of je nu een losse les(sen) wilt, compleet pakket of een combinatie van, dit is allemaal mogelijk. Elk pakket is ook bij ons altijd voorzien van een praktijkexamen en eventueel een tussentijdse toets.

Aanhanger rijles & prijzen

BE-aanhanger rijbewijs halen in een dag of verspreid over meerdere dagen, alles is mogelijk. Een intake is niet verplicht bij ons. Ons slagingspercentage is 90%. Losse lessen of aanvulling op dagopleiding mogelijk. Ook voor bedrijven zijn wij het juiste adres.

Bromfiets rijles & prijzen

Om bromfietsrijles te kunnen volgen en praktijkexamen af te leggen dien je eerst je theorie examen te halen. Voor je theoriecertificaat moet je minstens 15,5 jaar oud zijn. Rijlessen en praktijkexamen doen kan vanaf 16 jaar. De bromfietsrijles wordt zo gepland dat je deze kunt afsluiten met het praktijkexamen. Wij streven er naar om het bromfietsrijbewijs binnen 1 dag te behalen.

Motor rijles & prijzen

Onze rij-instructeur is een gepassioneerde motorrijder die van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt. Het theorie gedeelte voor de motor is grotendeels gelijk aan het theorie gedeelte van een autorijbewijs. Het examen voor de motor bestaat uit twee delen, voertuigbeheersing (AVB) en verkeersdeelname (AVD).

Opfris lessen (auto en aanhanger) & prijzen

Al wel een rijbewijs maar toch nog wat angst om de auto in te stappen of weer met een aanhanger de weg op te gaan? Of al een tijdje niet meer gereden en wilt weer even weten hoe het allemaal ging dan kun je gebruik maken van deze speciale opfris lessen.