Sinds 1989 bekend in Arnhem, Nijmegen en omstreken

Theorie

Auto
In samenwerking met SWR (Samenwerkende Rijscholen)
Behaal met onze theoriecursus razendsnel jouw auto theorie examen bij het CBR in Arnhem. Het merendeel van de mensen die alleen uit het boek of van een CD hebben geleerd zakken bij hun examen omdat het CBR een andere vraagstelling hanteert. Daarom geven wij gericht les zodat jij in 1x slaagt! Om het maximale uit onze lessen te halen hebben wij, als een van de de weinige in de omgeving, er voor gekozen onze cursus in 2 dagdelen te geven. De meeste leerlingen hebben moeite hun concentratie er 8 uur bij te houden, daarom kiezen wij voor 2 x 4 uur +/- voor een optimaal resultaat. Wij zijn van mening dat wij op deze wijze de lessen beter kunnen overbrengen. Ook kiezen we er bewust voor om géén dagcursus te geven, een dagcursus klinkt mooi maar uit ervaring blijkt dat het voor de meeste leerlingen op deze manier te snel gaat en ze daarom niet slagen. Met onze huidige leswijze haalt ruim 90% van onze cursisten in één keer hen examen. Nadat jouw 2e les is afgelopen ga je gelijk door naar het CBR-examen (wordt door ons gereserveerd voor je). En mocht je onverhoopt toch de eerste keer niet slagen dan mag je gratis nog eens de cursus volgen, je betaald dan alleen de examen kosten zelf (voorwaarden binnen 2 maanden).

Tevens is deze cursus ook zeer geschikt voor mensen met dyslexie en voor mensen die moeite hebben met leren. Wij mailen je geen huiswerk door en je hoeft geen voorkennis te hebben van de stof.

Motor
In samenwerking met Falcon rijschool
Wij stomen je in 2 dagen klaar voor je motortheorie-examen. Op de eerste dag volg je het eerste deel van de cursus. Op de tweede dag in de ochtend volg je onze tweede deel van de cursus, waarna je direct en goed voorbereid naar je theorie-examen gaat. Uit onze ervaring blijkt dat een 1-daagse cursus niet voldoende is. Slaag je niet, geen reden voor paniek: de volgende cursus is dan €50,- inclusief theorie-examen. Leren en slagen voor je motortheorie was nog nooit zo makkelijk!

Met ons hoogwaardige lesmateriaal nemen we alle onderdelen voor de motortheorie uitvoerig door. Hiermee vergroot je je kans van slagen maar nog belangrijker: neem je tijdens je rijlessen zelf vertrouwd deel aan het verkeer.

99
All-In
  • Cursus in 2 dagdelen
  • 2 x 4 uur les
117
ex theorie examen
  • Theorie examen CBR € 33,00
  • Herkansing theorie examen + cursus € 50,00